گوجه فرنگی ریز گیلاسی سلامت کبد را تقویت می کند و از ابتلای افراد به سرطان کبد و هپاتیت جلوگیری می کند.
لیکوپن موجود در گوجه فرنگی عوامل آسیب رسان به DNA را از بین می برد و در نتیجه سلامت کبد را بهبود می بخشد. گوجه فرنگی همچنین حاوی ویتامین های ب کمپلکس خاصی است که سلامت کبد را حفظ می کند.
و در اینجا یک واقعیت فوق العاده برای شما وجود داردکبد تنها اندامی در بدن انسان است که قادر به بازسازی طبیعی است.
این می تواند بافت از دست رفته را بازسازی کند و در صورت آسیب جزئی، تا 25 درصد از اندام می تواند به کل کبد بازسازی شود. همانطور که دیدیم، گوجه فرنگی از کبد محافظت می کند و به سم زدایی کبد کمک می کند.
طبق یک مطالعه، افزایش مصرف گوجه فرنگی با کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد مرتبط است. همچنین مشخص شد که عصاره گوجه فرنگی در برابر التهاب کبد ناشی از رژیم غذایی پرچرب محافظت می کند.
طبق مطالعه دیگری در کالیفرنیا، عصاره گوجه سبز حاوی گوجه فرنگی (ماده سمی موجود در ساقه و برگ گیاهان گوجه فرنگی) می تواند از رشد سلول های سرطانی کبد جلوگیری کند .
همچنین گوجه سبز مانند همتایان قرمز خود سرشار از ویتامین K و ویتامین های B کمپلکس است که فواید مشابهی دارند.
لیکوپن موجود در گوجه فرنگی نیز با پیشگیری از بیماری الکلی کبد مرتبط است .
اگر می دانستم گوجه فرنگی مملو از چنین فواید فوق العاده ای است، از همان دوران کودکی آنها را مورد علاقه خود قرار می دادم.
گوجه فرنگی منبع عالی لیکوپن، بتاکاروتن، لوتئین و ویتامین C است.
خوب، اینها همان چیزی است که ما در گوجه فرنگی فروتن داریم. گوجه فرنگی عالی است. اما همه چیز به این بستگی دارد که چه نوع گوجه فرنگی انتخاب می کنید. زیرا ما می دانیم که چه چیزی در تولید گوجه فرنگی های معمولی رشد می کند و قطعاً چیزی بسیار سالم نیست.